U trendu

Subota na Egzitu rezervisana za Dens Arenu

Treće veče Egzit (Exit) festivala rezervisano je za zvezde elektronske muzičke scene, a nastup svetski pozatog hitmejkera Djuk Dumonta (Duke Dumont) na Dens areni (Dance Arena) zakazan je za 03.00 sata.

Djuk Dumont, di džej i producent hitova „Ocean Drive“ i „I Got U“ poznatih u celom svetu, bio je nominovan za Gremija 2014. godine za hit „Need U“, predstavnik je „deep house“ scene.

Treće večeri Egzita na istoj bini nastupiće i planetarno poznati Robin Šulc (Schulz) od 01.30, dok će pre njih Dens arenu zabavljati Kungs.

Robin Šulc saradjivao je sa zvezdama kao što su Moby, J.U.D.G.E, Akon i Moguai, bio nominovan za nagradu Gremi, a njegov hit „Sugar“ i remiks pesme „Waves“ samo su deo repertoara od nekoliko desetina planetarno poznatih pesama, koje će publika imati priliku da čuje na Dens areni.

Dens arena dominira subotnjom zabavom na Egzitu, pa je tako u najavi i Fejtles (Faithless) di džej set, dok će jutarnju atmosferu od 06.00 praviti „Hot Since 82“.

Glavna bina (Main Stage) ugostiće američkog pevača i autora udarnih hitova današnjice Jason (Jason) Derulo, čiju je karijeru do sada obeležilo 11 platinastih singlova prodatih u preko 50 miliona primeraka i tri milijarde Jutjub (YouTube) pregleda.

Specifičnost Egzita je svestranost i otvorenost ka svim miuzičkim žanrovima, pa će tako na Fjužn bini (Fusion) od 22.00 sata nastupiti i vojvodjanski pevač narodne muzike i bećaraca Zvonko Bogdan, a odmah nakon njega na stejdž izlazi Zabranjeno pušenje.

Do kraja večeri na Fjužnu će nasupiti i Kralj Čačka i Kiša Metaka.

Ovogodišnji Egzit održava se na Petrovaradinskoj tvrdjavi u Novom Sadu, pod geslom „Leto ljubavi“, a upitanju je proslava 50 godina od nastanka legendarnog hipi pokreta. Trajaće do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrdjavi.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike