U trendu

Sve bolji plasman Konstrakte: Evo koje mesto zauzima prema anketama na zvaničnom sajtu

Ana Đurić Konstrakta, koja će predstavljati Srbiju na Pesmi Evrovizije u maju u Torinu, zauzima visoko 15. mesto na kladionicama. Međutim, prema mišljenju mnogih fanova ovog popularnog takmičenja, pesma „In Corpore Sano“ treba da osvoji 4. mesto.

Konstrakta na kladionicama zauzima 15. mesto, od ukupno 40 zemalja učesnica, a ova pozicija je najbolji dosadašnji rezultat na kladionicama kada je u pitanju srpska predstavnica.

Međutim, ono što je posebno obradovalo našu publiku jeste novo glasanje na zvaničnom sajtu „Evrosonga“. U ovoj anketi glasali su fanovi prestižnog takmičenja iz svih zemalja, a srpska predstavnica je prema poslednjim rezultatima ankete zauzela čak 4. mesto. Na osnovu glasanja bolji rezultat od Konstrakte mogu da očekuju Italija, koja je na prvom mestu, Švedska koja je zauzela treće drugo i Španija koja je na trećem mestu.

Ipak, na prvom mestu sa najvećom šansom za pobedu na kladionicama, kao i svih prethodnih nedelja nalaze se predstavnici Ukrajine, muzički sastav „Klaush Orchestra“ sa pesmom „Stefania“.

Kada je reč o zemljama regiona, Srbiji se predviđa ubedljivo najveći uspeh. Hrvatska se nalazi na 31. mestu, Crna Gora je na 36., dok su na poslednja dva mesta Slovenija i Severna Makedonija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar