U trendu

Svet bruji o njoj: Mnogi misle da je ćerka Hajdi Klum lepša od majke (foto)

Izrasla je u pravu lepoticu, a mnogi tvrde da je lepša od mame.

Leni Klum, iako ima samo 17 godina, lepotom i samouverenošću na modni pistama je zasenila slavnu majku Hajdi. Strani mediji pišu da iako je Leni debitovala u januaru na Nedelji mode u Berlinu, a da je na nedavno održanoj reviji „Dolče i Gabana“ deluje kao „veliki profesionalac koji se odlično snalazi u poslu“.

Njena majka Hajdi je snimak sa revije na kom mlađena Leni korača u plavoj kreaciji podelila na svom Instagram profilu.

Posle revije su se zajedno slikale u skoro identičnim autfitima – Hajdi je nosila maksi, a Leni mini srebrnu haljinu. Mnogi su hvalili njihovu zajedničku pojavu, a nekima na fotografijama deluju „neprirodno“.

Majka i ćerka su već sarađivale 2020. godine, kada su se slikale za naslovnu stranu „Voga“, a Hajdi je tada ponosno izjavila: „Imati 16 je sjajna stvar. Ako možete da vozite automobil, onda možete i da imate zvaničan Instagram nalog i da pokažete svoje lice. A imati mogućnost da u tim godinama krasite naslovnicu „Voga“ – to je luda privilegija“.

Leni je radila kampanju za poznate brend „Chopard“, a pojavljivala se na naslovnim stranama i editorijalima magazina „Glamur“, „Vog“.

Podsetimo, Klum je Leni dobila s italijanskim biznismenom Flavijom Briatoreom s kojim se razišla brzo nakon što je saznala da je trudna. Manekenka ima još troje dece, Henrija, Johana i Lou.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.