U trendu

Tajna duga tri decenije: Bjela otkrio kako je promenio kultnu seriju „Bolji život“ (video)

Na Javnom servisu trenutno se ponovo prikazuje kultna serija „Bolji život“. Iako snimana pre više od tri decenije i dalje je vrlo gledana. Ipak, posloje detalji sa kojima nije upoznata ni najvernija publika.

Međutim, kako je serija promenila život Dragana Bjelogrlića u tom periodu, tako je i on uticao na Sinišu Pavića prilikom pisanja scenarija i uradio neke izmene u formiranju svog lika, Slobodana Bobe Popadića.

– Ja sam bio dosta buntovan i dosta stvari sam promenio – rekao je Bjela, ističući da je najviše uticao na izbacivanje scena iz Bobinih vojničkih dana, pa samim tim sklonio fokus sa perioda provedenog u vojsci.

Uloga Bobe mu je ponuđena još dok je bio na Akademiji i tada se premišljao da li da je prihvati, a sada priznaje da nikad nije bio popularniji nego u veme prikazivanja „Boljeg života“.

– To jeste bio jedan rizičan posao, ali sada se ispostavilo da je sa tim sve počelo. A dobro je da je to što je počelo, sada nešto što je fenomen – izjavio je jednom prilikom i otkrio ko mu je bio najdraži kolega tokom snimanja.

– Najviše sam voleo da gledam svoje scene sa pokojnim Pepijem Lakovićem, jer sam jako uživao radeći sa njim – ispričao je Dragan o glumcu koji je u seriji igrao njegovog deda-ujaka Kostu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar