U trendu

Tajnu ljubav krunisaće brakom: Verio se poznati glumački par (foto)

Glumac Žoakin Finiks i njegova kolegenica Runi Mara već tri godine uspešno skrivaju svoju vezu, a poznati par odlučio je da uskoro stane na ludi kamen.

Glumci su se upoznali 2013. godine tokom snimanja filma „Her“, ali ljubavnu vezu započeli su tri godine kasnije. Svoju ljubav su čuvali daleko od očiju javnosti sve do Filmskog festivala u Kanu 2017. godine kada je Finiks dobio nagradu za najboljeg glumca u filmu „Iskupljenje u Njujorku“.

Strani mediji počeli su da spekulišu da se par verio nakon što je Runi snimljena dok je džogirala u Los Anđelesu, a veliki dijamantski prsten isticao se na levoj ruci 34-godišnje zvezde filma „Devojka sa tetovažom zmaja“. S istim prstenom na ruci viđena je i tokom šopinga, a nije ga snikada ni dok je trenirala karatea. Bilo je to dovoljno da svi posumnjaju da taj komad nakita ima posebno značenje i da joj ga je poklonio 11 godina stariji Žoakin. Mediji takođe prenose da se veridba dogodila početkom maja.

Ljubavni život Finiksa, kog ćemo uskoro na filmskom platnu gledati u ulozi Betmenovog neprijatelja Džokera, oduvek je bilo poprilično zanimljiv i buran, a uprkos mnogim ženama s kojima je bio u vezi (jedna od najpoznatijih je Liv Tajler sa kojom se zabavljao pd 1995. do 1998.) često je isticao da nijedna nije uspela da mu slomiti srce.

Napišite komentar