U trendu

Uskoro novi film Dženifer Lopez

Početkom naredne godine očekuje nas veliki povratak Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) na veliko platno s romantičnom komedijom "The Back-Up Plan". Lopezova nije snimila film od 2006, kada je odigrala prilično zahtevnu ulogu u potresnoj drami "Bordertown", koja govori o eksploatisanju meksičih radnica u gigantskim američkim fabrikama na granici dveju zemalja i brutalnoj seriji ubistava ovih mladih žena koja, izgleda, potresaju samo njihove porodice.
Film "The Back-Up Plan" nam donosi daleko vedrije teme u žanru u kom je Dženifer imala najviše uspeha. Lopezova igra Zoi, ženu u kasnim tridesetim koja je odlučila da ne može više da čeka na "gospodina pravog" i zbog sve veće želje da postane majka odlučuje da se u taj posao upusti sama. Na dan kada je zakazala veštačku oplodnju Zoi upoznaje Stena, koga igra veoma zgodni Aleks O’Lohlin (Alex O’Loughlin), mladića koji ima sve prave osobine koje ona očekuje od muškarca.
Dajući sve od sebe da ta veza opstane, a u isto vreme krijući prve znake trudnoće, Zoi pravi gomilu grešaka i tako Stenu šalje pomešane signale. Kada konačno odluči da sve prizna Stenu, dobija savim neočekivan odgovor – on sve prihvata i obavezuje se na ravnopravno učestvovanje u pripremama za porođaj. Pravi test njihove veze dolazi kada oboje shvate da ne poznaju tako dobro jedno drugo izvan hormonskog haosa i redovnih lekarskih pregleda. Put do porodice obično počinje zaljubljivanjem, venčanjem i dobijanjem deteta, a ovde su karte izmešane naopako. Još kad se ispostavi da Zoi čeka blizance!
Dženifer Lopez se već obavezala na snimanje filmova "The Governess", "Double or Nothing", i pre svih "Echo Park". U nedavnom intervjuu je izjavila da je rađanje blizanaca Meksa i Eme doprinelo da postane bolja glumica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar