Uskoro novi „Totalni opoziv“

Film "Totalni opoziv" ("Total Recall") zasnovan je na čuvenoj priči Filipa K. Dika (Philip K. Dick) koja govori o tankoj granici između stvarnosti i sećanja. Dikova pripovetka "Nudimo vam sećanja naveliko" ("We Can Remember It For You Wholesale") iz 1966. godine ekranizovana je prvi put 1990. godine. U filmu su igrali Arnold Švarceneger (Arnold Schwarzenegger) i Šeron Stoun (Sharon Stone) u glavnim ulogama.
U trenutku kada se dve svetske supersile Novi Šangaj i Euroamerika bore za političku premoć, Daglasu Kvejdu, radniku u fabrici, pretvaranje snova u sećanja, što nudi kompanija "Rikol", zvuči kao savršeni beg od njegove svakodnevice koja počinje buđenjem zbog strašnih noćnih mora. Međutim, kada se čitav proces iskomplikuje, on počinje da veruje da je špijun i beži od policije koju kontroliše Kohagen, svemogući predsednik Euroamerike. Kvejd se potom udružuje s pobunjeničkom ratnicom (Džesika Bil) kako bi pronašao vođu podzemlja (Bil Naji) i zaustavio Kohagena. Granica između fantazije i realnosti postaje sve nejasnija, a sudbina sveta visi o koncu, dok Kvejd postepeno otkriva svoj identitet, pravu ljubav i konačnu sudbinu.
U novom filmu "Totalni opoziv" igraju Kolin Farel (Colin Farrell), Kejt Bekinsejl (Kate Beckinsale), Džesika Bil (Jessica Biel), Brajan Krenston (Bryan Cranston), Itan Hok (Ethan Hawke) i Bil Naji (Bill Nighy). Film je režirao Len Vajzman (Len Wiseman), poznat po serijalu "Pozemni svet" ("Underworld"), koji je inače i suprug Kejt Bekinsejl. Novija verzija filma u naše bioskope stiže 9. avgusta ove godine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.