Veliko srce: Kianu Rivs iznenadio filmsku ekipu skupocenim poklonom

Kijanu Rivs još jednom je dokazao zašto je najvoljenija holivudska zvezda i među publikom, a i među kolegama. Slavni glumac je proslavio kraj snimanja svog novog filma „John Wick: Chapter 4“ poklonivši članovima svoje kaskaderske ekipe potpuno nove satove „Rolex Submariner“.

https://www.instagram.com/p/CVhzZKoIHhy/

Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, Rivs je četvorici kaskadera, Brus Li Konsepšnu , Džeremiju Marinasu, Dejvu Kamarilu i Li Čangu poklone podelio u bistrou „Paul Bert“ u Parizu u subotu uveče.

Iako bi sat bio dovoljan sam po sebi, glumac je svakom članu tima na poleđini dodao personalizovanu poruku, a Marinas je u svojoj Instagram objavio fotografiju i napisao da je sat najbolji poklon ikad.

Poklon još zanimljivijim čini podatak da je jako teško nabaviti Roleks, posebno Submariner jer su povećanje potražnje za ovim satovima, zajedno s prekidima u lancu snabdevanja zbog pandemije, doveli su do ozbiljnog nedostatka Roleksa na tržištu. Zbog toga je sat, čija je preporučena maloprodajna cena 9150 dolara, trenutno skoro dvostruko skuplji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.