U trendu

Verila se Britni Spirs, obožavaoci joj poručili da odmah uradi ovo (foto)

Američka pop zvezda Britni Spirs objavila je da se verila sa svojim dugogodišnjim dečkom Semom Ašgarijem.

Pevačica je na Instagramu postavila fotografiju njih dvoje sa prstenom u prvom planu.

Ali čim je objavila srećnu vest, obožavaoci su slavnu pevačicu zasuli komentarima da natera 12 godina mlađeg verenika verenika da potpiše predbračni ugovor i tako zaštiti svoje bogatstvo. O tome je Spirsovoj najpre komentar ispod fotografije sa Semom ostavila glumica Oktavija Spenser. „Dušo, nateraj ga da potpiše predbračni ugovor“, savetovala je Oskarovka pevačici.

Nakon ovih komentara oglasio je i sam Ašgari, koji je na storiju obavio šaljivu poruku za „zabrinute obožavaoce“ Britni Spirs.

„Naravno da ćemo potpisati čelični predbračni ugovor kako bi zaštitili moj džip i moju kolekciju cipela u slučaju da ona odluči da me jednog dana šutne“, napisao je

Britni već neko vreme vodi bitku kako bi prekinula 13-godišnje starateljstvo svog oca, koji ima pravo da kontroliše njen privatni život i finansije.

Tridesetdevetogodišnja pevačica otkrila je da uslovi starateljskog aranžmana je sprečavaju da se uda za Ašgarija ili da rađa decu.

Starateljstvo njenog oca nametnuto je 2008. godine zbog straha oko stanja njenog mentalnog zdravlja.

Prošle nedelje, posle nekoliko meseci mučne borbe, njen otac Džejmi Spirs podneo je zahtev pred sudom u Los Anđelesu za prekid starateljstva.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.