U trendu

Više ga ne krije: Monika Beluči konačno pokazala 18 godina mlađeg dečka (foto)

Italijanska glumica Monica Beluči prvi se put pojavila u javnosti s dečkom, 36-godišnjim Nikolasom Lefebvreom, francuskim vajarom, s kojim je u ozbiljnoj vezi već neko vreme.

Par se nije skrivao od fotografa, već su držeći se za ruke i nasmejani pozirali na Nedelji mode u Parizu.

Nikolas, koji je od filmske dive mlađi 18 godina, bivši je model, umetnik i scenograf koji je usput pokazao i džentlmenske manire kada je svojoj devojci pri odlasku sa Šanelove revije otvorio vrata automobila.

Razlika u godinama njima očigledno ne smeta, a Nikolas je srce, po mišljenju mnogih jedne od najseksepilnijih glumica na svetu, osvojio još u proleće 2017. godine. Uprkos šuškanjima, dosad su se uspešno ‘skrivali’ od javnosti, ali to izgleda više ne žele da rade.

Slavna italijanska lepotica 2013. godine razvela se od francuskog glumca i kolege Vensana Kasela (52) koji je od prošle godine u braku sa čak 31 godinu mlađom manekenkom Tinom Kunaki (21) s kojom čeka prvo zajedničko dete.

6 komentara
 1. OZBILJNO

  Ja sam punih 19 godina stariji od Monike a izgledam bolje od ovog njenog ispušenog klinca. Neće to dugo potrajati, – iako mladji, ovaj će brzo da „pandrkne“, – vidi se da se od alkohola i duvana izvoštio, što pokušava da kamuflira sa bradom i kosurinom, – „prati modu“, nema šta.

 2. Anonimni

  Meni su interesantnije Tata ~ ćerka.

 3. zoran

  Ja sam lepši i zgodniji od njega..ali eto.

 4. Nebitno_Smaras

  Pa nece sigurno 18 godina starijeg,…

 5. bambi

  Ljudi, ovo je katastrofa! Je** ti njegovog krojaca. Brate mili, imam ja neku garderobu koju sam zamenio za sekundarne sirovine, pa ako hoce, zna gde sam. Ajd u zdravlje!

 6. Anonimni

  Baš su divne te ljubavne veze, tipa MAMA- SIN.

Napišite komentar