U trendu

„Više ne ličim na sebe“: Tužna ispovest nekad najlepše žene sveta

Bivši top model Linda Evangelista oglasila se na društvenim mrežama nakon više od pet godina ćutnje. O Lindi se pisalo da je postala neprepoznatljiva i da je drastično promenila izgled, a sada je u podužoj objavi na Instagramu objasnila šta joj se dogodilo.

„Danas sam se odlučila na veliki korak želeći da ispravim sve pogrešno i otkrijem kroz šta sam sve prošla i držala samo za sebe više od pet godina. Svim mojim obožavaocima koji su se pitali zašto nisam radila, dok su karijere mojih koleginica, s kojima sam započela modnu priču, bile i više nego uspešne – razlog se krije u tome što me je tretman CoolSculpting brutalno uništio i napravio sve suprotno od onog što mi je obećano“, započela je Linda.

„Umesto da je smanjio moje masne ćelije, on ih je povećao i ostavio me trajno deformisanom, čak i nakon što sam se podvrgnula dvema bolnim, ali neuspešnim operacijama. Ostala sam, baš kao što su mediji pisali, neprepoznatljiva. Dogodila mi se paradoksalna hiperplazija masnog tkiva, a o toj mogućoj posledici i riziku nisam bila upozorena pre tretmana. Zbog toga ne samo da sam ostala bez sredstava za život nego sam zbog njega pala u duboku depresiju, tugu i prema sebi osećala najveći prezir“, dodala je.

„U tom procesu postala sam samotnjak, a ovom tužbom želim da krenem dalje, skinem sa sebe tu sramotu i ispričam javno svoju priču. Umorna sam od ovakvog života. Volela bih da ponovo mogu da izađem iz kuće uzdignute glave, uprkos tome što više ne ličim na sebe“, zaključila je.

Inače, Linda je devedesetih godina bila jedna od najuspešnijih i najuticajnijih manekenki. Jednom prilikom izjavila da ne ustaje iz kreveta za manju od 10.000 dolara. U vreme najveće slave proglašavali su je najlepšom ženom sveta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.