Zanosna Hrvatica Natalija zavela jednog od najboljih fudbalera današnjice (foto)

Manekenka Natalija Barulić (28) i fudbaler Nejmar (28) pojavili su se zajedno na naslovnoj strani ruskog izdanja magazina GQ čime su, čini se, potvrdili da su u vezi.

Iako već neko vreme objavljuju zajedničke fotografije, nisu hteli da javno govore o svom odnosu.

„U odbrani svojih najmilijih. Junaci junskog broja Nejmar i Natalja sve nas podsećaju na to koliko je važno podržati i zaštititi svoje najmilije. Nije važno da li sedite u samoizolaciji u svoja četiri zida ili morate da komunicirate preko telefona. Čuvajte se, ostanite jaki“, poručili su iz magazina.

Na fotografiji na naslovnoj strani Natalija grli Nejmara.

„Boni i Klajd“, napisala je ona pored zajedničke fotografije koju je objavila.

Nagađanja su počela kad je Natalija nedavno čestitala fudbaleru rođendan zajedničkom fotografijom i poslala mu emotivnu poruku.

„Svi znaju koliko si neverovatno talentovan, ali kad bi samo znali kako si lep iznutra. Imaš moje poštovanje, bebo“, napisala je tad. Natalija je već poznata po vezi s kolumbijskom pop i regeton pevaču Malumi, pravim imenom Huan Luis Londonjo Arijes, s kojim je 2018. došla u Hrvatsku.

Natalija je bivša balerina i manekenka koja se pojavila na naslovnim stranama Maxima, Esquirea i L’Officiela, ali i DJ koja je rođena u Kaliforniji, ali je po ocu Hrvatica.

“ Ja sam poluhrvatica. Kakvo je zadovoljstvo biti u ovoj predivnoj državi prvi put“, napisala je jednom ispod fotografije iz Dubrovnika, piše index.hr.

Španski People piše da je ona „ćerka uglednog zagrebačkog biznismena.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.