U trendu

Zavodnik iz najpopularnije serije na svetu u vezi sa Tatjanom iz Srbije (foto)

Španski glumac Pedro Alonso, domaćoj publici verovatno najpoznatiji kao Berlin iz trenutno najpopularnije Netfliksove serije “ Kuća od papira“ (La casa del papel), miljenik je dama širom sveta, ali on je već dugo u vezi sa jednom Srpkinjom rodom iz Svilajnca.

Glumac rođen u 1972. godine u španskom gradu Vigu, a diplomirao je na Kraljevskoj školi dramskih umetnosti u Madridu. Iako je zahvaljujući popularnoj seriji preko noći postao zvezda, Pedro nema preteranih ambicija da glumi u blokbasterima i gradi svoju glumačku karijeru, već želi da uživa u životu.

Između ostalog on najviše uživa slikajući u tandemu sa svojom devojkom, umetnicom Tatjanom Đorđević, poznatoj po pseudonimu Tixie Jambass.

– Nije mi cilj da budem milioner, ne žudim da budem zvezda, jedino što želim je da mi popularnost pruži mogućnost da iskusim nešto novo u životu – rekao je za hrvatsku „Gloriju“ Alonso.

– U mladosti sam bio vrlo depresivan, a u 33. sam se naprosto slomio. Nisam verovao u sebe, ništa što sam radio nije mi se sviđalo. Činilo mi se kao da ispred mene nema smislenog puta. Odlučio sam da napravim veliki rez i promenim svoj život. Kao mladić sam hteo sve odmah. Jurio sam kroz život, dok danas sve volim da radim sporo i temeljno, tako zaista uživam – objašnjava glumac.

Domaća publika imala je prilike da ga gleda i u popularnoj seriji Grand hotel, a umesto glumi, Alonso se poslednjih meseci više posvetio drugim interesovanjima, kao što su pisanje i slikarstvo i uskoro bi trebalo da bu objavljen njegov debitantski roman.

Knjiga će biti opremljena brojnim ilustracijama koje je naslikao sa svojom devojkom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar