U trendu

Zbog odgovora onima koji ismevaju izgled njegove supruge, slavnog glumca volimo još više

Holivud je pun klišea. Jedan od najčešćih su muške zvezde koje izlaze s prelepim manekenkama upola mlađim od njih. Iako bi lako mogao da bude u toj kategoriji, glumac Pirs Brosnan to nikako nije. Njihov brak traje dugo, ne samo za holivudske standarde, supruga Kili nije više toliko mlada, a ni savršena.

Ne samo da je Pirsova supruga Kili Šaj Smit samo 10 godina mlađa od njega, ona nije ni „veličina nula“, kako bi se reklo u Holivudu, odnosno XS. Par je zajedno od 1994. godine. Upoznali su se na zabavi u Meksiku gde je Kili radila kao TV dopisnica. „Visok, taman i zgodan, sve što bi svakoga odmah privuklo“, rekla je ona za magazin People 2001. opisujući prvi susret sa budućim filmskim Džejms Bondom.

Kili je bila upravo ono što je glumcu rođenom u Irskoj bilo potrebno u to vreme. Nedavno pre toga ostao je udovac nakon što je njegova supruga Kasandra (inače pet godina starija od njega) preminula od raka jajnika. Kasandrina smrt ostavila je Pirsa kao samohranog oca, jer je usvojio njenu decu, Šarlot i Krisa, nedugo nakon što su se venčali. „Kili je uvek bila ljubazna i saosećajna i ona me je podsticala da oplakujem Kasi“, rekao je Pirs o svojoj supruzi tokom jednog intervjua.

Par je proširio svoju mešovitu porodicu 1997. godine. Njihov sin Dilan rođen je 13. januara 1997. Pirs i Kili su 27. februara 2001. dočekali svoje drugo zajedničko dete, sina po imenu Paris. Kao što svi znaju, trudnoća nije laka za žensko telo. To je rezultiralo time da se Kili ugojila nakon rođenja svoja dva sina.

Budući da se radi o površnom svetu u kojem živimo, ljudi nisu bili previše razumni prema njenoj promeni težine. Pitali su se zašto bi Pirs ostao s nekim čiji se izgled tako drastično promenio. Ali ono što ovi kritičari zanemaruju je da ljubav između Kili i Pirsa prevazilazi ono što se vidi spolja.

Pirs voli svoju ženu zbog toga kakva je žena, majka i osoba iznutra. Nijedan broj na vagi to ne bi mogao da promeni. Čak joj je bio i najveća podrška kada su mnogi pokušavali da napadnu Keli zbog njene težine. Jedan od tih napada došao je od Dženel Evans, jedne od zvezda serije „Teen Mom“. Ona je 2021. godine na svojoj Fejsbuk stranici objavila fotografiju glumca i njegove supruge na plaži na kojoj se vidi njena promena izgleda

Fotografije s razmakom od 20-ak godina pokazuju kako se par s godinama promenio. „Ovo smo mi“, napisala je Dženel fotografiju, označivši svog supruga Davida Easona. Easonu se poređenje nije dopalo. „Ne izgledamo tako debelo“, odgovorio je. „Blizu toga“, odgovorila je Džanel uz smajli. Nakon što se par suočio s intenzivnom reakcijom okoline, Fejsbuk je intervenisao tako što im je dao privremenu zabranu. Ali Kilina težina nije bila tema samo nepoznatih ljudi, to je takođe tema među njihovim prijateljima.

Kada su glumca upitali šta misli o tome rekao je: „Prijatelji su joj ponudili operaciju kako bi smanjila težinu.“ Budući da Pirs voli njeno telo takvo kakvo jest, bio je odlučno protiv toga. „Jako volim svaku oblinu njenog tela… Ona je najlepša žena u mojim očima… A i zato što je majka naše dece…“ Nastavio je: „U prošlosti sam je istinski voleo zbog toga kakva je osoba, ne samo zbog lepote, a sada je volim još više zato što je majka moje dece“, nastavio je.

„I jako sam ponosan na nju i uvek nastojim da budem dostojan njene ljubavi“, odgovorio je glumac i svima dao do znanja kakva je srećnica Kili jer ima muškarca koji joj je muž, otac i snažan zaštitnik. Ako ovo nije prava ljubav u svom najboljem izdanju, stvarno ne znamo šta jeste.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)