U trendu

Zvali su je čudom od deteta, a danas je udata za poznatog muzičara: Evo kako sada izgleda čuvena „Virdžina“

Čuvena “Virdžina” iz istoimenog filma Srđana Karanovića, glumica Marta Keler potpuno se povukla iz javnosti pa o njoj danas vrlo malo informacija ima.

Ulogu je dobila kada je reditelj, Srđan Karanović video na plaži u Makarskoj. Uloga Virdžine bila je za Martu prva uloga i ujedno prvi susret sa filmom. U filmu igra lik Stevana, devojčice proglašene virdžinom od strane porodice bez muškog potomstva. Za ovu ulogu dobila je od Evropske filmske akademije prestižnu nagradu “Feliks” u Berlinu 1991. godine u kategoriji sporedna uloga.

Od ostalih zapaženijih uloga ističe se njeno pojavljivanje u filmu Suza i njene sestre.

Marta danas ima 46 godina i posetila se porodici, a već nekoliko godina živi na relaciji Beograd-Pirot, budući da je profesionalno angažovana u pirotskom Narodnom pozorištu.

Sa dugogodišnjim partnerom, muzičarem Zijom Rizvanbegovićem, poznatijim kao Zijo Valentino, ima sina Gordana.

– Gordan je rođen malo ranije, ali vidim da je to sve sada u redu. Ma, šta su ljudi radili pre sto godina! Mali ima dva meseca i fino napreduje. Meni nije problem da noću ne spavam, nije mi problem da budem neispavana sutradan. Srećna sam što imam godine koje imam i u kojima sam našla pravi trenutak da imam dete. Baš je pravi trenutak. Jer, rešeno mi je pitanje posla i karijere. Negde sam se ostvarila kao glumica, čvrsto stojim na nogama. Već četiri godine član sam Pirotskog narodnog pozorišta – ispričala je Marta svojevremeno, nakon rođenja sina.

Marta je poreklom iz Kikinde i diplomirala je na Akademiji lepih umetnosti, na odseku glume. Bavila se i radio novinarstvom, pet godina se kao voditeljka družila sa slušaocima jedne radio stanice.

Oprobala se 2006. i u rijaliti programu “Veliki brat”. Izuzetno je propraćena bila njena veza sa Zijom Valentinom, sa kojim je dobila sina.

Lepa glumica nikada nije patila za venčanicom, burmom niti svadbom, pa je i priznala:

– Zijo i ja smo totalno van tih tradicionalnih stvari. Nismo nikada planirali svadbu. Nikada u svom životu sebe nisam zamišljala u beloj haljini, ovakvu, onakvu… Ne, nije nam to važno. Zato je naš Gordan ultramoderan tip, ima dva prezimena Gordan Rizvanbegović Keler – govorila je glumica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar