Zvezda serije „Seks i Grad“: Zbog uloge nisam postala majka, koleginice mi nikad nisu bile prijateljice’

U prvom većem intervjuu nakon što je otkriveno da je odbila da glumi u trećem nastavku filma „Seks i grad“, Kim Katral (61) rekla je kako je zbog snimanja istoimene serije odustala od trudnoće. Kim nikad nije postala majka.

„Imala sam 40 godina kad sam počela da snimam seriju, moj tadašnji muž i ja želeli smo dete. Planirali smo veštačku oplodnju. Ali, ja sam na snimanju bila po 19 sati na dan. Moj radni dan bi počeo pre 5 ujutro, a završio se oko 2 ujutro. I shvatila sam da ne mogu da se posvetim procedurama veštačke oplodnje, tome moraš da se posvetiš ako želiš da uspe. Tad sam prvi put pomislila da možda ipak neću imati dete, nikad“, rekla je Katral.

Imala je majčinske osećaje, ali odlučila je da ih usmeri prema tome da pomaže i bude mentor mladim glumcima. Sa svojim koleginicama iz „Seksa i grada“ nikad nije bila prisna.

„Nismo bile prijateljice, bile smo koleginice. Na neki način to je i zdrav odnos, odvojile smo privatan i poslovan odnos. One su deset godina mlađe od mene, sve imaju decu i nismo se viđale otkad smo završile seriju, osim kad smo radile filmove“, rekla je Kim.

Poslednji put sa Sarom Džesikom Parker (52), Sintijom Nikson (51) i Kristin Dejvis (52) videla se pre nekoliko godina.

Ekipa iz „Seksa i grada“ prvo je optužila Kim da je zavlačila početak snimanja trećeg filma svojim zahtevima, ali ona je kasnije izjavila da to nije istina jer je odmah rekla da ne želi više nikad da glumi Samantu Džons.

„Nije stvar u novcu, ni u tome da želim više scena. Ovo je jasna odluka, osnažavajuća odluka u mom životu. Završila sam jedno razdoblje i krenula u novo. Imam 61 godinu, vreme je“, rekla je glumica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.