Zvezde koje su imale posla sa kriminalcima

Ove velike zvezde mnogi su povezivali sa ‘tamnom’ stranom zakona.

Elizabet Harli

Lepu britansku glumicu povezivali su s mafijaškom porodicom Kolombo iz Njujorka. Vođa tog klana,  Doni „Šaks“ Montemarono radio je sa Elizabet na jednom film, a mediji su pisali da su se vrlo brzo sprijateljili.

Harli je bila svesna je Montemarono robijao zbog iznude i reketiranja, ali joj je prijateljstvo sa njim bilo mnogo važnije od njegove mračne prošlosti.

Frenk Sinatra

Ujak Frenka Sinatre, Bejb Garavante bio je član mafijaške grupe Moreti. Garavante je 1921. godine osuđen za ubistvo.

Sinatra je bio poznat i kao vođa grupe The Rat Pac za koju se šuškalo da je bila usko povezana sa mafijom. Ipak, on je ceo život odbacivao veze sa mafijom, iako je poznato da su njegovi roditelji sa njom usko sarađivali.

Merilin Monro

Merilin je, navodno, poslednju noć pre smrti provela sa gangsterom Semom Điankanom. Njih dvoje su navodno bili u vikendici na jednom jezeru u Kaliforniji, i on je, prema pričama, uspeo da uveri glumicu da bi trebalo da izađe u javnost sa informacijom o tome da ima aferu sa američkim predsjednikom Kennedyjem.

Lajza Mineli

Legendarna gej ikona bila je inspiracija mnogim umetnicima, a imala je i tesne veze s podzemljem. Lajzu su povezivali sa mafijaškom porodicom Gambino, a zabavljala se sa mafijašem Đanijem Rusom.

Robert De Niro

Poznati glumac priznao je da se družio sa članovima mafije, ali samo za potrebe spremanja uloga. De Niro je sam nekoliko puta glumio mafijaše, a dok se pripremao za ulogu u filmu ‘Analyze This’ proveo je mnogo vremena sa Entonijem Ruđianom. Na taj način se i on navodno povezao sa ozloglašenom porodicom Gambino. Ipak, njihova povezanost nikada nije dokazana.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike