U trendu

Dečak dobio doživotnu članarinu u teretani zato što je uradio OVO (foto)

Dečak iz Sirije koji živi u Turskoj dobio je doživotno besplatno članstvo u jednoj teretani nakon što je fotografija na kojoj kroz prozor gleda kako drugi treniraju postala viralna. Mohamed Kaled (12) radi kao čistač cipela u provinciji Adijaman na jugu Turske, a fotografisan je ispred teretane sa radnim stolom na leđima.

Nakon što se fotografija proširila društvenim mrežama u Turskoj, vlasnici teretane su pronašli dečaka i ponudili mu besplatno korišćenje teretane.

„Dečak koji je gledao kroz prozor usred zime nosi papuče i sto na leđima. Naš cilj je bio da ga pronađemo i ponudimo mu doživotnu članarinu i uradili smo to. On je sada jedan od naših članova“, kazao je Enging Dogan za Hurriyet News.

Kaled je kasnije fotografisan kako vežba i ne krije da je jako srećan zbog prilike koja mu je pružena.

„Našali su me i pomogli mi. Uvek sam sanjao da izgubim na težini i verujem da ću to sada postići vežbanjem“, kazao je dečak.

Vlasnici teretane na društvenim mrežama su dobili brojne pohvale za svoj gest.

„To je mnogo uticalo na mene jer smo i mi teretanu napravili ni iz čega. Turci su veoma osetljivi na ovo pitanje, ja sam veoma dirnut, mislim da radimo nešto dobro“, kazao je jedan od vlasnika Mustafa Kučukaja.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike