najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Kluni u poseti škotskom kafiću koji pomaže beskućnicima

Holivudska zvezda Džordž Kluni posetio je danas kafić u Edinburgu u kom gosti ostavljaju novac za sendviče i kafu beskućnicima, javljaju britanski mediji.

Glumac je došao u kafić “Social Bite”, čiji je sav prihod namenjen dobrotvornim organizacijama, na poziv vlasnika lokala Džoša Litldžona.

Ispred kafića ga je dočekala poveća grupa reportera i obožavalaca s kojima se pozdravio i razmenio nekoliko selfija.

Zadržavši se svega petnaestak minuta, Kluni je kafiću ostavio 1.000 funti (1.400 evra) za obroke za beskućnike, a sebi je za pet funti kupio sendvič i kafu.

“Dopada mi se to što rade. Mislim da je to jako važna stvar. Mislim da je ideja da možemo svi da učestvujemo u rešavanju problema drugih zaista važna”, izjavio je Kluni pre nego što je ušao u lokal.

“Zaposleni su bili veoma uzbuđeni zbog Džordžove posete. On je jedan od najpoznatijih ljudi na svetu i radujemo se što ćemo mu predstaviti koncept našeg humanitarnog delovanja”, kazao je Litldžon.

Džordž Kluni će se kasnije obratiti sa tribine dodele škotskih nagrada za preduzetništvo (Scottish Busineš Awards).

Prihod od ove svečanosti namijenjen je humanitarnim udruženjima, među kojima je i kafić “Social Bite” kao i organizacija “Not On Our Watch” koju je Kluni osnovao zajedno sa Bredom Pitom i Metom Dejmonom.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike