Lopov mu je ukrao čokoladicu, dočekalo ga je iznenađenje (foto, video)

Kompanija Heršej, koja proizvodi slatkiše, iznenadila je studenta državnog Univerziteta Kanzas, Hantera Džobinsa poklonivši mu 6500 čokoladica Kit Kat.

Džobins je novinaru lokalnog lista u Kanzasu ispričao da mu je neko uzeo čokoladicu Kit Kat iz nezaključanog automobila parkiranog ispred studentskog doma. Na to su odmah reagovali proizvođači popularne čokoladice.

Za list je rekao da je automobil ostavio nezaključan jer mu se žurilo, a kad se vratio, umesto omiljene čokoladice je našao poruku koju je ostavio lopov: „Obožavam Kit Kat čokoladice pa sam proverio da li su vrata otključana…. hm, nisu bila, a ja nisam mogao da odolim pa sam uzeo samo čokoladicu. Oprosti, bio sam gladan.“

Džobins je fotografiju poruke objavio na Tviteru, a priča je stigla do nekog iz Heršeja, poznatog američkog proizvođača slatkiša. Uprava firme u studentski dom je nakon toga poslala svog predstavnika koji je Džobinsu poklonio 6500 čokoladica Kit Kat.

Iznenađeni student deo čokoladica podelio je sa kolegama, a na Tviteru i ostalim društvenim mrežama objavio je svoju fotografiju za volanom automobila čija je unutrašnjost preplavljena čokoladicama.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike