Najbolji posao na svetu

Australija nudi najbolji posao na svetu!
Naziv radnog mesta: nastojnik ostrva. Obaveze: šestomesečno leškarenje po australijskom Velikom koralnom grebenu. Plata: 100.000 američkih dolara.
Nezaposleni, obratite pažnju, jer je ovaj oglas za posao stvaran!
Naplata je "najbolji posao na svetu", bar tako tvrde u turističkom odseku u australijskoj državi Kvinslend. Zapravo, oni traže jednog srećnika koji će provesti pola godine uživajući i relaksirajući se na ostrvu Hamilton dok promoviše okolinu.
Ovaj projekat je deo kampanje za pojačavanje i procvat turizma u ovoj australijskoj državi.
Pored pozamašne plate, u ovaj posao uključeni su i besplatan smeštaj u vili na obali mora i avionska karta od zemlje pobednika do Australije. Šta više poželeti?!
U zamenu za sve to od "zaposlenog" se očekuje da se šeta po ostrvskim belim peščanim plažama, da roni, da s vremena na vreme zapliva i u bazenu i da na nedeljni blog šalje fotografije i video zapise o svojim iskustvima na ostrvu.
"Biće ogromno", izjavio je Piter O’Rajli, direktor turističke organizacije "Whitsundays". On dodaje i da očekuje da će se za ovaj interesantni posao prijaviti na hiljade kandidata.
Prijave možete slati do 22. februara. Jedanaest finalista odleteće do ostrva Hamilton u maju ove godine. A tamo će se održati i finalna selekcija kandidata. Taj srećnik će početi da radi 1. jula.
Koristan link

4 komentara
 1. Rade Mišić

  Bio bih zahvalan do kraja života kada bi me izabrali.

 2. Ivana Novičić

  Ponuda je odlična. Ako je tako, rado se prijavljujem.

 3. Ana Omaljev

  Posle pročitanog osećam se fantastično. Najpozitivniji poziv na učestvovanje na konkursu za armiju nezaposlenih koji imaju pravo, a sada posle ovog poziva, i realnu mogućnost, da maštaju.

 4. Dejan Omaljev

  Nije ni važno da li je ovo što sam pročitao istina, čitam već 16. put i trljam oči, štipam se, a tekst stoji. Ideja je prvoklasna. Ako mene izaberu, nagradu ću da poklonim onome čija je ovo ideja, zato što je pružio mogućnost velikom broju ljudi da se nada i da u mislima budu na tom predivnom mestu, bar do finalnog izbora. Dakle, čista fantastika, ali pozitivna.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike