U trendu

Njeno savršeno venčanje: Nemojte mi dovoditi decu jer samo plaču

Venčanje je samo po sebi stresno – sva ta organizacija može da utiče i na zdravlje mladenaca, a jedan takav primer dolazi iz engleskog Eseksa. Izvesna Klarisa (29) je odlučila da njeno venčanje mora da bude savršeno, a u svojim planovima je možda malo i preterala.

Odlučila je da otera svoju deverušu i zabrani prisutnost dece, jer ne želi da čuje plakanje na video snimcima. Ona i njen suprug Toni (29) potrošili su 26 hiljada funti, tri puta više od planiranog budžeta, piše The Sun.

– Odlučili smo da deca neće biti prisutna na našoj svadbi i ljudi su počeli da drame oko toga. Da li bi naši gosti platili više za svoju decu? Uostalom, deca trče okolo, guraju ljude i ne znaju šta rade – izjavila je Klarisa.

Svoju deverušu je morala da otera zbog njenog dečka sa kojim se ne slaže, a brzo je našla zamenu.

– Ne želim da slušam dečji plač na sopstvenoj svadbi i da pazim na njihovo divljanje, već da zadovoljim sebe i svog partnera, odlučna je novopečena gospođa.

1 komentar
  1. Goga

    U pravu je što ne želi. Deci to postane dosadno i zamorno u nekom momentu. Puno je ljudi, glasne muzike, dima…to nije mesto za decu. Ne mogu ona da sede satima na stolici i ne treba da sede, zato ih ne treba voditi. Prvo što njima neće biti lepo, a ni roditeljima, koji bi trebalo da ih paze. Ako postoje mogućnosti, odvesti decu kod bake i deke i priuštiti im lep doživljaj negde u parku. Svi bi bili zadovoljniji.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike