najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Od ljubavi na setu do bračnog sloma: Uspon i pad Breda i Anđeline

Anđelina Džoli (41) i Bred Pit (52) upoznali su se na snimanju filma ‘Gospodin i gospođa Smit’ gde su glumili bračni par. Pit je tada još bio u braku sa Dženifer Aniston, dok je Anđelina imala dva braka iza sebe. Malo-pomalo su se zbližavali na setu. U oktobru 2005. Bred je ostavio Dženifer i nakon samo nekoliko meseci Anđelina i on su usvojili devojčicu iz Etiopije, Zaharu, kako bi Anđelinin usvojeni sin Medoks imao sestru.

Ubrzo su dobili i svoje prvo biološko dete, devojčicu Šajlo Nuvel Džoli-Pit. Novi razlog za sreću imali su 2007. U Bredov i Anđelinin dom stigao je maleni Vijetnamac Paks, a u maju 2008. godine svet je obišla vest da se porodica proširila i za blizance, rođeni su Noks Leon i Vivijen Maršelin.

Bred i Anđelina, kojima je jedan australijski paparaco dao nadimak Branđelina, svojevremeno su izjavili da neće stati sa usvajanjem jer je mnogo napuštene dece kojoj je potrebna roditeljska ljubav.

Veridbu su objavili 2012., a Pit je bio velika podrška Anđelini koja se 2013. godine podvrgnula preventivnoj dvostrukoj masektomiji.

Venčali su se u avgustu 2014. godine u francuskom gradiću Korens. Zavete su razmenili u maloj kapelici koju imaju u sklopu svog dvorca Miraval. Na svadbi su bili samo najbliži prijatelji i porodica. Pre venčanja u crkvi, Anđelina i Bred izvadili su dozvolu za brak u Kaliforniji. Kalifornijski sudija venčao ih je i u Francuskoj.

Ipak, čini se da je ovoj ljubavnoj priči došao kraj. Anđelina je predala papire za razvod, a kao razlog bračnog sloma navodi se, između ostalog, i glumčeva nevera. U međuvremenu se oglasio i Pit.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike