najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Policajka u bikiniju uhapsila lopova!

Šveđanka Mikaela Kelner sunčala se u parku u Stokholmu i uživala u slobodnom danu kad joj je drski lopov pomrsio planove. Savladala ga je u bikiniju, prenosi The Local Sweden.

Kelner se sunčala s dve prijateljice kad im je prišao muškarac koji je rekao da prodaje časopise kao pomoć beskućnicima. One su ga odbile, ali bio je uporan. Mikali je već to ponašanje bilo sumnjivo, a kad je jedna od prijateljica nakon toga primetila da joj nedostaje mobilni telefon njene sumnje da je prodaja časopisa samo paravan su se obistinile. Kelner i druga prijateljica, takođe policajka, su potrčale za njim.

– Nije bilo vremena za gubljenje. Potrčale smo za njim, možda kojih petnaestak metara, moja druga prijateljica i ja koja je takođe policajka, pa smo ga zgrabile. Dok je pokušavao pobeći, samo smo ga jače stisnule – rekla je Kelner, koja je lopova držala do dolaska svojih kolega koji su bili na dužnosti.

– Reagovala sam instinktivno. Nisam razmišljala o tome sve dok ga nisam pritisla na tlo. Dok sam sedela tamo, pogledala sam naše druge dve prijateljice kojie nisu policajke i pomislila kako ovo verovatno izgleda prilično smešno – ispričala je.

Ovo joj je prvi slučaj u 11 godina karijere da je nekog uhapsila s toliko malo odeće na sebi, ali kaže da bi svoj posao obavila i gola.

– Ništa me ne može sprečiti – rekla je.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike