Povratak Trejsija Morgana

Američki glumac Trejsi Morgan trijumfalno se vratio na dodeli televizijskih nagrada Emi i poručio kolegama da su mu nedostajali pošto je nekoliko meseci proveo oporavljajući se od teških povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći.

Morgan je na ceremoniji u Los Anđelesu uručio poslednju nagradu Emi, što je ocenjeno kao jedan od najznačajnijih trenutaka te večeri nakon njegove višemesečne rehabilitacije.

„Hvala vam mnogo“, rekao je Morgan prisutnima.

„Zahvaljujući mojim neverovatnim lekarima, podršci porodice i mojoj divnoj novoj supruzi, ja sam ovde“, izjavio je Morgan, komentarišući izjavu komičara Džimija Kimela, koji je prošle godine rekao publici da će se on vratiti.

Morgan je zadobio teške povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 7. juna 2014. godine, kada je kamion američkog lanca prodavnica Vol-Mart udario u automobil u kojem je bio glumac. U saobraćajnoj nesreći poginuo je Morganov prijatelj.

Morgan se našalio da mu je, nakon buđenja iz kome, bilo drago kada je saznao da „nije on taj koji je zabrljao“. On je na ceremoniji pokazao ožiljke koje ima na čelu i istakao da se „neće predati“.

„Moj otac je regrutovan za Vijetnam sa 17 godina i nikada nisam video da je odustao, čak ni kada je dobio sidu. To Morganovi ne rade“, rekao je on.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike