najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Priča nedeljom: Sreća

Došla sam k vama da vas pozdravim.
Moje je ime Sreća i sastavni sam deo života, života onih koji veruju u snagu ljubavi i života, onih koji veruju da je ljubav beskonačna.
A znate da sam u braku?
Davno sam se venčala za Vreme i ono vam je odgovorno za rešenje mnogih problema koji vam na početku izgledaju veliki i bezizlazni. Ono izgradjuje srca i ličnost, leči rane i pobeđuje tugu. Vreme i ja zajedno imamo troje dece.
Naša su deca Prijateljstvo, Mudrost i Ljubav.
Prijateljstvo je najstarije dete lepo, iskreno, veslo i nasmejano. Zbližava ljude, a da pri tome nikoga ne ranjava već uteši svakoga kome se približi držeci ga za ruku.
Mudrost je naše drugo dete. Ona je pametna, sa čvrstim principima i neprekidno uči i sve je zanima. Najsličnija je svom ocu Vremenu. Možete zamisliti kako je to kad njih dvoje koračaju zajedno – Mudrost i Vreme.
Najmlađa je Ljubav. Koliko posla s njom!!! Tvrdoglava je, uporna i prevrtljiva! I tako ponekad želi živeti na samo jednom mestu, a onda se nakon nekog vremena seti i kaže da je stvorena da bi živela u dva srca, a ne samo u jednom. Ah, moja je Ljubav vrlo složena i zapletena osoba, tako da zna i pokoju nesmotrenost počiniti i to samo kakvu!
Kada do toga dođe na scenu moram pozvati njenoga oca.
Vreme dođe i pokuša pokrpiti rane koje je njegova kći Ljubav izazvala, a često u pomoć priskoči i Mudrost, mada nije u svim slučajevima od velike koristi sa svom svojom pameću.
Jednom mi je jedna osoba rekla:
– ” Na kraju sve dodje na svoje, na ovaj ili na onaj način. Ako se stvari još nisu sredile i posložile znači da još nismo na našem pravom putu.”
Zato, kažem vam, verujte mojoj porodici, mom suprugu Vremenu i mojoj deci Prijateljstvu, Mudrosti i Ljubavi.
Budete li imali poverenja u njih, znajte, da ću i ja, Sreća, jednog dana svakako pokucati na vaša vrata.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike