Putovanje u mestu

Sećate se hit-singla Jamiroquai-a „Travel without a move“ (Putovanje bez pokreta)? Mnogi su se pitali šta to ustvari znači i kako je moguće putovati, a ne kretati se. Objašnjenja su bila različita, a najčešća da je u pitanju duhovni put, vrsta spiritualnog iskustva. A odgovor može da bude i AdventureTV.com!

Na ovoj adresi ste u mogućnosti da, zahvaljujući najnovijim streaming media tehnologijama, putujete svetom a da se ne pomerate iz svoje sobe i ne napuštate svoj PC. Dobro, jeste da putovanje nije pravo, ali nije ni to loše, pogotovo kada shvatite šta vas sve sprečava da posetite egipatske piramide, krstarite južnim morima ili otputujete na Tibet.

Mnoga egzotična i daleka mesta čekaju baš vas da otkrijete njihove čari i da, nadamo se, jednog dana i zaista otputujete tamo. A možda vam se i virtuelno putovanje toliko svidi, da ćete odlučiti da, umesto trošenja para na pravo putovanje, uložite novac u bržu Internet-vezu i rešite problem „seckavih“ video-zapisa.

AdventureTV na svom bogatom repertoaru nudi 3.000 ostrva do kojih ćete jedriti starim jedrenjakom, kretanje stazom slonova do reke Zambezi, probijanje kroz amazonsku džunglu, koja je u dobroj meri potpuno neistražena. Ako vam više prija hladna klima i nerviraju vas komarci, možete putovati Aljaskom, posmatrajući predeo iz perspektive saonica koje vuku haskiji ili uživati u pogledu na planinske vrhove iz ugla ljubitelja ekstremnih sportova na snegu. Bilo kako bilo, izaberite svoju stranu sveta, krenite smesta, bez napuštanja mesta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.