Šaljivi tvit jednog Amerikanca postao predmet rasprave: Melanija odobrava ismejavanje svog supruga?

Američki predsednik Donald Tramp vrlo je aktivan na Tviteru, a svoju aktivnost na popularnom društvenom servisu nije smanjio ni nakon ulaska u Belu kuću. To se ne može reći za njegovu suprugu, prvu damu Amerike Melaniju Tramp.

Zato je izazvala čuđenje i nevericu mnogih kada je lajkovala jedan tvit u kom se ismejava njen muž.

U utorak uveče prva dama lajkovala je tvit i animirani GIF Endija Ostroja, glumca i producenta, koji je napisao: „Čini se da će zid između Melanije i Donalda Trampa biti jedini koji će predsednik izgraditi“.

To je bio osvrt na snimak tokom inauguracije Donalda Trampa u Belu kuću obišla svet i izazvala buru komentara. Nasmešeno lice Melanije Tramp za samo osam sekundi postalo je tužno i sumorno, nakon što se njen suprug okrenuo i nešto joj šapnuo.

Melanija Tramp lajkovala je tvit sa svog ličnog profila, na kom je poslednji put bila aktivna još tokom 2016. godine. Nakon toga svoje aktivnosti na Tviteru prenela je na profil @FLOTUS.

U međuvremenu je povukla lajk za sporni post, ali na internetu ništa ne može da prođe nezapaženo, pa tako skrinšotovi svedoče o neobičnom potezu gospođe Tramp.

Portparolka Bele kuće za sada nije komentarisala ovaj slučaj.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike