Šokirala se: Godinu dana bila u vezi, nije znala da joj je momak – devojka (video)

Wang Qi (41), razvedena majka iz Kine se šokirala nakon što je otkrila da je njen dečko s kojim je bila u vezi više od godinu dana nestao. A onda je otkrila da je dečko zapravo žena. Par se upoznao online 2016, a počele su se zabavljati u junu te godine, prenose mediji u regionu.

Žena se predstavljala kao Qian i uverila Wang da je muškarac. Wang nije bila sigurna da li treba početi novu vezu jer je razvedena i ima dete, ali Qian je bila uporna. Par je 2017. počeo da živi zajedno i Qian je odvela Wang u svoj rodni grad i upoznala ju sa svojim roditeljima.

Iako su spavale u istom krevetu nisu se seksale jer su se čuvale za brak. Qian je u novembru 2017. odjednom nestala, bez objašnjenja. Wang, uverena da je Qian muškarac, je mislila da ju je ostavio zbog neke druge žene. Qian više nije mogla da je dobije na telefon. Wang je na Qian potrošila 300.000 juana (oko 46.377 dolara).

Wang je Qian našla na društvenim mrežama i počela da istražuje. Otkrila je da se Qian identifikovana kao žena. Wang je počela da preispituje njihovu vezu.

– Qian je izgledala kao muškarac. Uvek je koristila muški WC – rekla je Wang.

Otišla je kod roditelja nestale djevojke. Oni su joj rekli da ju Qian nije prevarila ni financijski iskoristila, ali su priznali da se Qian od djetinjstva oblači u mušku odeću i da joj je to „hobi“.

Nisu htjeli da pomognu Wang da nađe devojku. Wang je odlučna te će pokušati legalnim akcijama da povrati novac koji joj je Qian uzela, piše Odditycentral.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike