najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Ukrajinska “Barbika” tvrdi: Nikada se nisam operisala (foto)

Ukrajinka Valerija Lukjanova, koja je zbog svog izgleda u medijima dobila nadimak ‘ljudska Barbika’ zbog sličnosti sa najpoznatijom lutkom, tvrdi da uopšte ne liči na nju i da se nije promenila od svoje 14. godine.

– Dok su se ostali izmenili od svojih tinejdžerskih dana, kod mene to nije bio slučaj. Ostala sam gotovo ista, osim kad je boja kose u pitanju – izjavila je Valerija u intervjuu za tamošnje medije. Javnosti je postala poznata upravo zbog svog izgleda, ali ona uporno demantuje poređenje sa Barbikom.

Uopšte ne izgledam kao Barbika. Pre bih rekla da izgledam prefinjeno i da mi treba sat, do sat i po vremena da postignem taj izgled – tvrdi. Valerija, koja radi kao DJ, a želi da postane i pevačica, tvrdi da se operacijama nikad nije podvrgnula.

– Najveće laži o meni su one u kojima se tvrdi da sam bila na operaciji kako bih izgledala kao lutka. Moj spočjašnji izgled je samo odraz mog unutrašnjeg stanja – zaključila je.

Ipak, mogućnost operacije nije potpuno isključila.

https://www.instagram.com/p/78Hl3-koHS/?taken-by=valerialukyanova

– Ako bi to mom telu bilo potrebno u budućnosti, naravno da bih pristala na taj poduhvat. Nisam protiv operacija, ali za sada nemam potrebe za time – kaže Valerija.

Otkrila je da je njena vitka figura rezultat zdrave ishrane koja uključuje sirovu ribu i sveže voćne sokove, ali i redovno vežbanje ima bitan deo u tome. U prošlosti je bila član kulta koji veruje da hrana, a možda i voda, nisu potrebni za život, a sada tvrdi da pokušava da se dovede u stanje bića u kom bi mogla da opstane bez imalo hrane, prenose mediji.

https://www.instagram.com/p/6kl-VSkoLo/?taken-by=valerialukyanova

Ne puši i ne pije alkohol, a mističnost njenog izgleda pomogli su joj da je Instagramu prati gotovo 350 hiljada obožavalaca.

https://www.instagram.com/p/6klE61koJ-/?taken-by=valerialukyanova

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike