Završnica Egzit festivala

Nakon tri dana festivalske atmosfere na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, u nedelju uveče će biti zatvoren 15. jubilarni Egzit (Exit) festival.

Poslednje večeri na glavnoj bini očekuju se nastupi velikih zvezda mlađe generacije, kao što su Milki Čens (Milky Chance) i Kepital sitiz (Capital Cities), ali i veterana elektronske, dens muzike Fejtlesa (Faithles).

Nastup Fejtlesa biće samo uvod u program na Dens areni (Dance Arena), gde će oko dva ujutru nastupiti Leftfield uživo, zatim Dikson (Dixon) i elektronski duo Tejls of as (Tale of Us), čiji nastup je posebna preporuka za ljuitelje ove vrste muzike.

Poslednje veče biće zanimljivo i na Fjužn (Fusion) bini, gde će prema satnici festivala jedan za drugim nastupiti bendovi Ničim izazvan, Kolja i grobovlasnici, pa zatim Rambo Amadeus i na kraju Hladno pivo oko četiri ujutru sa svojim novim albumom „Dani zatvorenih vrata“.

Na zatvaranju će i metal Eksploziv bina ugostiti jedan od najvećih svetskih metal bendova Fir fektori (Fear Factory), koji će u avgustu izdati svoj novi, 11. studijski album „Genexus”.

Ljubitelji ovog benda čekali su nekoliko godina do novog materijala, a publika će na Exitu verovatno imati prilike da čuje i neke od novih pesama.

Mlade neafirmisane bendove posetioci će moći i poslednje večeri da čuju na Future Shock bini, gde će nešto posle devet sati nastupiti novosadski bend Agenst di ods (Against the Odds), a na istoj bini sviraće i Bolesna štenad i Proleće.

Nakon zatvaranja kapija na Tvrđavi, žurka se seli na plažu Jaz u Budvi, gde će od 15. do 18. jula biti održan Si dens (Sea Dance).

(Beta)

Ostavite komentar