U trendu

Životna propast legendarnog glumca: Dani su mu odbrojani

Prema pisanju stranih medija, Čevi Čejs se već početkom septembra prijavio u kliniku za odvikavanje od alkohola i to usred snimanja filma ‘Dog Years’. Boravio je u istoj klinici u Minesoti, gde se lečio i pokojni glumac Robin Vilijams.

Iako je njegov agent tada tvrdio da nije na lečenju već da je u kliniku otišao samo kako bi došao do ‘najbolje verzije sebe’, američki mediji sada pišu da glumcu preostaje još godinu dana života ako se ne podvrgne transplantaciji jetre.

Ovo je navodno izjavio doktor, koji je pogledao uznemirujuće Čevijeve fotografije sa rehabilitacije, a na kojima se vidi da zvezda filmova ‘Godišnji odmor snova’ i ‘Najluđi Božić’ nije ni najmanje zabrinut za svoje zdravlje. O zdravstvenom stanju glumca progovorili su pacijenti koji su sa njim boravili u istoj klinici za rehabilitaciju.

– Vrlo je neuredan, neobrijan, ne izgleda uopšte dobro – tvrdi izvor.

Dodao je da je kada je stigao, tri dana bio na detoksikaciji što inače traje samo jedan dan.

– Vrlo je bolestan – zaključio je izvor koji je upoznat sa situacijom u kojoj se nalazi nekad omiljeni holivudski glumac.

Čevi je o svom stanju razgovarao i sa ostalim pacijentima kojima je otvorio dušu.

– Kombinacija viška kilograma sa preteranom kombinacijom alkohola znak je da je u krajnjoj životnoj opasnosti – zaključio je njujorški doktor internista Stjuart Fišer.

Čejs se sa problemima bori već decenijama. Prvi put je na odvikavanju bio 1986. godine, ali kako tvrde osobe bliske glumcu, bez obzira na sve ne shvata ozbiljnost situacije. Zabavlja se sa devojkama i ne prestaje da izlazi.

– Ako ne prestane sa lošom ishranom i preterivanjem sa alkoholom, njegovoj karijeri ubrzo će doći kraj. A verovatno i životu – zaključio je doktor Fišer.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike