U trendu

Najbolji trening za zatezanje celog tela (video)

Za nekoliko nedelja bićete u top formi

I u kućnoj varijanti je moguće ostvariti dobre rezultate kada je mršavljenje u pitanju. Nije potrebno da novac trošite na skupe sprave ili na odlazak u teretanu, potrebno vam je samo malo discipline i motivacije.

Keaira Laše je fitnes nstruktorka koja će vas sigurno naterati da ustanete iz fotelje i bacite se na vežbanje. Njeni treninzi su zabavni, ali i veoma efikasni.

Uz redovno izvođenje moguće je izgubiti i do 3 kilograma za nedelju dana.

Reč je o časovima plesa i posebno kreiranim pokretima u ritmu muzike koji će aktivirati apsolutno svaki mišić na telu i tako započeti razgradnju masnih naslaga. Uz redukovanu ishrani, rezultati će biti još brže vidljivi.

Ona se bavi i plesom i pevanjem, a fitnes joj je oduvek bio hobi. Htela je svima da pokaže da vežbanje može da bude interesantno, pa su tako i nastali ovi treningzi. „Ples je super način da se zabavite, da pokrenete telo i da oblikujete mišiće“, rekla je ona.

„Niste ni svesni kakvu ćete promenu doživeti za nekoliko meseci. Osim na mišiće, ples utiče i na samopouzdanje i rasploženje“. Ako je vaš cilj da imate mršavije noge, zategnut stomak i oblikovaniju zadnjicu, onda je ovo pravi izbor za vas.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.