U trendu

Trening od 10 minuta sagoreva masti!

Zabluda je da za lepo izvajano telo morate sate i dane da provodite naporno vežbajući u teretani ili fitnes centru.

Naime, ako želite snažan gornji deo tela, sa lepo oblikovanim grudima i ravnim stomakom, dovoljno vam je svega 10 minuta vežbanja dnevno. Ciljajući na mišiće svog abdomena uz niz vežbi koje ćemo vam danas predstaviti a koje možete da izvodite kod kuće, bez dodatne opreme za vežbanje imaćete telo o kakvom ste oduvek sanjali.

Osim toga date vežbe su osmišljene i kako bi vam omogućile da regulišete svoju telesnu težinu, uklonite masne naslage na kritičnim delovima tela i zaista se osećate bolje nego ikad. Ako ste spremni da svom telu i njegovom savršenom izgledu posvetite 10 minuta dnevno, vežbe koje slede su one koje bi trebalo da praktikujete:

TRBUŠNJACI SA SAVIJENIM KOLENIMA

Ovo je lakša varijanta trbušnjaka ako niste u formi da biste radili prave trbušnjake. Potrebno je da legnete na pod i savijete noge u kolenima, sa razmakom u širini ramena. Dlanove postavite iza glave i snagom stomačnih mišića se savijajte ka kolenima. Čak i najblaži vid trbušnjaka za početak biće dovoljan.

TRBUŠNJACI SA PODIGNUTIM NOGAMA U VIS

Takođe nešto blaži oblik trbušnjaka koji je lako izvesti a koji ima visoko učinkovito dejstvo. Potrebno je da legnete na pod i da noge podignete u vis. Noge treba da su u što ravnijem obliku. Rukama potom nastojte da dotaknete nožne prste. Kada dostigenete svoj maksimum vratite se u početni položaj i ponavljate isto 15 puta.

UNAKRSNA VOŽNJA BICIKLA

Lezite na pod. Stopala treba da su vam ravna a noge u širini ramena. Ruke postavite iza glave i podignite glevu i vrat od poda. Naizmenično potom savijajući prvo desno koleno pokušajte da ga dodirnete levim laktom, dok vam je leva noga u vazduhu opružena, a potom se u istom zamahu okrenite ka levom kolenu i desnom laktu, dok vam je desna noga opružena u vazduhu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.