U trendu

Ako želite da smršate, morate da zapamtite samo ove četiri stvari

Skidanje viška kilograma može da bude vrlo težak zadatak. To je i zato jer se mnogi u fazi mršavljenja više se fokusiraju na izgladnjivanje i skidanje kilograma nego na zdravo mršavljenje i zatezanje. Donosimo četiri ključne stvari koje ne smete da zaboravite dok mršavite.

Budite aktivni

Iako se u procesu mršavljenja možete osećati iscrpljeno i možda nemate snage za vežbanje, bitno je da budete aktivni. Odvojite malo vremena za večernju ili ranu jutarnju šetnju. Vežbajte svakodnevno. Bavite se jogom i meditacijom. Kako biste zdravo mršaveli bitno je da budete aktivni.

Hidratacija je ključna

Važnost vode ne treba posebno spominjati. Stručnjaci sugerišu da bi trebalo piti najmanje 2,5 litra vode dnevno. Bez vode nema napretka.

Jedite dovoljno voća

Voće vam daje puno energije. Budući da gubite težinu, nivo vaše energije može se smanjiti. Stoga je imperativ da unos voća bude najveći tokom tog razdoblja.

Ne preskačite doručak

Mnogi ljudi veruju da preskakanje doručka može pomoći u brzom gubitku kilograma. Pokušajte da jedete zdravu hranu kao što je ovas, jaja i slično. Zdrav i lagan doručak pomoći će vam da zadržite energiju tokom dana, piše Pink Villa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar