U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 28. januar 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 28. januar 2021. godine, pišu o vakcinaciji gradjana Srbije protiv korona virusa i mogućnosti putovanja u tim uslovima, novom spomeniku Stefanu Nemanji u centru Beograda i drugim temama.

ALO – „Nemanja ponovo medju Srbima“, o otkrivanju spomenika Stefanu Nemanji na rekonstruisanom Savskom trgu u Beogradu. „Vučić otima vakcine od bogatih“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

BLIC – „Gradjanima 60 evra, penzionerima 110, firmama minimalci“, o najavljenom novom paketu pomoći države u maju i novembru. List piše i o bivšem predsedniku Tomislavu Nikoliću pod naslovom „Navodna investicija od 2,6 milijardi evra. Vlada ne zna za Nikolićevu rafineriju?!“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Za drugu dozu spremno još 100 punktova“, o vakcinaciji gradjana Srbije protiv korona virusa, „Saborište i putokaz za buduća pokolenja“, o spomeniku Stefanu Nemanji, koji je otkriven juče u centru Beograda.

DANAS – „Prvo pare glasačima, pa izborna kampanja“, o najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će država finansijski ponovo da pomogne gradjanima, „EU sprema embargo na izvoz vakcina iz zemalja članica“, problemi koji su se javili u nameri Brisela da do kraja leta vakciniše 70 odsto stanovništva.

KURIR – „Pobeda Srbije“, o otkrivanju spomenika Stefanu Nemanji na rekonstruisanom Savskom trgu u Beogradu. „Vučić: Neće nas naterati da se odreknemo svog imena“, predsednik Srbije Aleksandar Vučić na ceremoniji otkrivanja spomenika Stefanu Nemanji.

INFORMER – „Stefan Nemanja je velika srpska pobeda“, o otkrivanju spomenika Stefanu Nemanji na rekonstruisanom Savskom trgu u Beogradu. „Detaljno uputstvo: Kako da se prijavite za ‘poklon-pare'“, o prijavi za novac koji država daje svim punoletnim gradjanima.

POLITIKA – „Stefan Nemanja na Savskom trgu“, o novom spomeniku u centru Beograda. „Memorandum o uslovima putovanja u Grčku još nije potpisan“, o mogućnosti putovanja usled epidemije korona virusa.

SRPSKI TELEGRAF – „Vučić: Podigli smo Srbiju iz pepela“, predsednik Srbije Aleksandar Vučić na ceremoniji otkrivanja spomenika Stefanu Nemanji.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.