U trendu

Naslovne strane za subotu, 17. jul 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim  stranama izdanja za subotu, 17. jul, najviše pišu o odluci tenisera Novaka Djokovića da nastupi za Srbiju na Olimpijskim igrama u Japanu, o urušavanju stambene zgrade na Vračaru, problemima s korona virusom, a bave se i drugim poltičkim i društvenim temama.

ALO – „Urušila se zgrada na Vračaru“, o incidentu na gradilištu u kojem nije bilo stradalih ali su evakuisani stanari iz okolnih kuća.

BLIC – U tekstu „Četvrti talas će biti talas nevakcinisanih“ o tome kako će izgledati situacija s korona virusom na jesen. O odluci Novaka Djokovića da učestvuje na Olimpijskim igrama „Idem u Tokio da obradujem naciju“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Sve je tonulo, mislili smo da zgrada pada“, o urušavanju zgrade na Vračaru. List piše o radu i prihodima Fonda za penziono osiguranje u maju i junu „Penzije ‘ležu’ bez dotacija“.

DANAS – Pod naslovom „Brojali smo obolele, sad brojimo mrtve“ o situaciji s korona virsom. Za list govori nekadašnja aktivistkinja Otpora i docent na Filozofskom fakultetu Jelena Kleut „Vučićeva vlast je od gradjana napravila huligane i teroriste“.

INFORMER – List piše da uskoro počinje nagradna igra za vakcinisane protiv korona viruusa „Vakcinišeš se, dobiješ stan i kola“. O učešću srpskih sportista na Olimpijskim igrama „Novak i basketaši sigurno zlatni“.

KURIR – Pod naslovom „Najjači“ list piše da se region naoružava, ali da „Srbiji niko nije ni blizu“. „Biznis iz pakla“ naslov je teksta o zloupotrebama u domu za stare „Holidej haus“.

POLITIKA – „I Djoković igra za Srbiju u Tokiju“ o odluci tenisera Novaka Djokovića da nastupi na Olimpijskim igrama u Japanu. List piše i o tragičnim posledicama obilnih kiša u Zapadnoj Evropi „Više od 120 žrtava poplava“.

SRPSKI TELEGRAF – „Merkelova i Bajden oči u oči o Kosovu“, o poseti nemačke kancelarke Angele Merkel Sjedinjenim Američkim Državama. List prenosi predlog ministra zdravlja Zlatibora Lončara „Antivakser koji se razboli sam plaća lečenje“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.