Ovaj trend u seksu opasno uzima maha, a kosi se sa zdravim razumom

– Da li to moze da ide zajedno ili samo ja imam pogrešno mišljenje?

U današnje vreme, muškarci i žene koji imaju seks sa svojim „prijateljima“ nazivaju to prijateljstvom, Može li se to tako nazvati?

Po meni, to nije prijateljstvo već seks-kombinacija, i nikad neću moći da se složim sa tim da to može da se nazove prijateljstvom.

A takođe ne mogu da shvatim ni one ljude, koji kazu:“Imam drugara koji ovo, ono…“ A u stvari se nisu videli ni čuli 2 meseca,

Koji drug, zna se šta je drug, neko sa kim se viđaš stalno i čuješ, kakav mi je to drug ako se ne čujemo po 2 meseca, nikad neću moći da razumem te ljude. (Namekian)

– Ja ne znam gde se to zove prijateljstvo, svuda je kres kombinacija… Možda su preveli ono američko prijatelji s povlasticama. (CicaMaca>))

– Pa prijatelji pomažu jedno dugom u nevolji, bilo kakve prirode  (teona)

Napišite i Vi šta mislite o ovoj temi na Forumu Krstarice…

1 komentar
  1. ANDREJ

    Da.Svi mi,cesto pogresno neke ljude koje poznajemo,nazivamo svojim prijateljima i drugovima.! Da bi nekog mogli da nazovemo tako,potrebno je da obe straane,uloze jedan stalni kontinuirani napor,da se to prijateljstvo ili drugarstvo,odrzi.Prijateljstvo,kazu stari Grci, veoma je nezna biljka.Kao sto se nezni cvet u saksiji,svakodnevno vlazi,zaliva…tako se i prijateljstvo,odrzava susretima,vidjenjima.Ako ne dolazi do cestih vidjanja,prijateljstvo pocinje vremenom da bledi,dok konacno,potpuno ne iscili.!!!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike