U trendu

Ovo je 5 dobrih razloga da masturbirate, a nemaju veze sa seksom

Maturbacija donosi mnoge zdravstvene blagodati: prilikom orgazma luči se endorfin, povećava se protok krvi, eliminiše se stres, podiže se vaše samopouzdanje i pomaže u održavanju veze s vašim telom i seksualnošću, prenose mediji u regionu mišljenje stručnjaka.

Pre nego krenete na posao

Svako ujutro ima popis stvari koji mora da obavi. Uglavnom ide ovako: tuširanje, doručak, kafa, pranje zuba i trčanje iz kuće kako bi stigli na autobus. Ali ako sebi ostavite malo više vremena ujutro, mogli bi na svoju listu dodati još jednu stvar: samozadovoljavanje. Jutarnja masturbacija može se dobro odraziti na vaše poslovne rezultate. Bićete manje pod stresom i imaćete više energije za nošenje sa zadacima.

Ako se ne možete koncentrisati

Ovo je pravo vreme za masturbaciju pošto je neki upoređuju s meditacijom. Mozak se odmori od stresnih misli, pa ćete nakon orgazma biti više fokusirani i efektivniji.

Kada se osećate loše

Kada vam nedostaje energije i raspoloženje vam je loše, kada ste mamurni ili kada ste preskočili popodnevno dremanje… Svaki put kada osetite da postajete neraspoloženi, vreme je za masturbiranje. Naime, prilikom orgazma mozak otpušta dopamin zbog koga osećate ugođaj, zadovoljstvo i sreću – sve ono što vam podiže raspoloženje.

Kada imate mesečni ciklus

Iako ne postoje naučni dokazi, masturbacija je fantastičan način za ublažavanje menstrualnih grčeva. Naime, prilikom orgazma mišići maternice se stežu i otpuštaju hemikalije koje deluju analgetski.

Pre spavanja

Orgazam je savršen način opuštanja, i iako ne postoji studija o eksplicitnoj vezi između orgazma i pospanosti, noćna mastrubacija će vam pomoći da brže i čvršće zaspite, s osmehom na licu.

3 komentara
  1. kojeimedadam

    Drkadžijke…:hehe: ..:hahaha:

  2. bambi

    Ja bih jos dodao na sve ove jako ozbiljne studije da je masturbacija jako pozeljna ako nemate redovnu stolicu. Zasto? Pa vidite, ako ste jako vesti dok masturbirate, onda vam nece biti problem da masturbirate na taj nacin sve dok se ne uneredite.

  3. milanovicsrbin

    strašno

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike