Pažnja! Ovo će se desiti ako prestanete da vodite ljubav

Ako ste imali seks, a zatim zapali u apstinenciju da li ste osetili promene? Promene se zapravo dešavaju i na psihičkom i na fizičkom planu.

Kada je o psihi reč, postajete podložniji depresiji i razočarenju.

Treba da znate i da celibat i apstitencija nisu iste stvari. Ne kažu džabe da je najgore imati pa nemati.

Šta se dešava kad prekinete sa seksualnim odnosima? 

Vaginalni mišići

Laž je da se vaginalni mišići „stisnu“ ako neko vreme nemate seksualne odnose. Oni u stvari zaborave kako da se opuste pri sledećem odnosu i otuda dolazi taj mit o „skupljanju“ vagine.

Rak prostate

Apstinencija povećava šanse za erektilnu disfunkciju kod muškaraca, a česti seksualni odnosi mogu umanjiti šansu dobijanja raka prostate.

Imunitet

Seksualna aktivnost je odlična za imunitet. Ljudi koji imaju češće seksualne odnose su ređe bolesni i manje skloni infekcijama.

4 komentara
 1. Omg wtf

  Ako neko ko jos nije imao odnose cita ovo,ZNAJTE DA SU NOVINARI NAPISALI NAJVECU GLUPOST ! Inace pisu neistine o mnogim stvarima ,a ova je zaje*ala vek 😂😂😁

 2. malena~lavica

  Ovo su zive gluposti koje ukorenjuju jos vece predrasude o razvedenima, udovicama ili udovcima, neudatima, neozenjenima i slicno.

 3. Anonimni

  Ala lupeta ova Rebeka.

 4. REBEKA

  Sve gore opisani zdravstveni problemi,koji nastaju ako prestanemo da vodimo ljubav (seks) su zapravo sve same gluposti i obmane javnosti. Srbija je prepuna manastira i ima mnogo monaha – kaludjera,koji zive totalno bez seksa jer su se zavetovali bogu na cednost.Svi ti monasi,koji su u manastire uglavnom otisli kao mladi ljudi,u ranim dvadesetim godinama,dozivljavaju duboku starost,zdravi,krepki,bez i pomisli na ljubav i seks.Oni su puni ljubavi,ali ne te „prljave“ ljubavi.Oni imaju ljubav prema Bogu,Isusu Hristu,prema Veri Pravoslavlju i ljubav za sve bliznje,bolesne i siromasne.Prema tome,ta teorija da je seks „neophodan“,to je rec i delo,nekih mesetara,koji propovedaju blud kao lepotu zivljenja.!!!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike