U trendu

Ove četiri reči ljude najviše „napaljuju“ u krevetu

Poljupci u vrat i kontakt očima neki su od glavnih podizača raspoloženja u krevetu, ali novo istraživanje koje je sproveo EdenFantasys.com pokazalo je da je definitivno najpoželjnije u krevetu – čuti četiri reči.

„Sviđa mi se to“, pokazalo se kao nešto što ljude najviše pali u krevetu te je 76 posto od 2.000 ispitanika reklo je da u krevetu najviše voli da čuje takvo vokalno ohrabrenje od partnera. Kod muškaraca su te reči definitivno prve na listi, dok su kod žena na drugom mestu. Od toga ih jedino više napaljuju poljupci u vrat.

Osim toga, grickanje uha i kontakt očima pokazali su se kao sledeći najpoželjniji pokreti u krevetu, a 46 posto ispitanika voli i kad se u seksualne igrice uvuku i seksualne igračke, prenosi Index.hr.

Muškarce i žene padaju na različite stvari

Međutim, istraživanje je pokazalo i da različite stvari pale muškarce i žene. Pokazalo se da muškarci više vole da zadovoljavaju oralno žene, nego one njih. Dve trećine muškaraca je priznalo da ih uzbuđuje kada oralno zadovoljavaju svoju partnerku, dok je isto reklo 56 posto žena. Čak 23 posto žena je reklo da im padne raspoloženje za seks dok oralno zadovoljavaju partnera.

Nisu se složili ni oko analnog seksa: 52 posto muškaraca pali pomisao na analni seks, za razliku od samo 19 posto žena. Preko polovine dama, njih 57 procenata analni seks smatra totalnim ubicom uzbuđenja.

Istraživanje je pokazalo i da je od neseksualnih faktora, ljubavnike uzbuđuje dobar miris. Sledeće je među neseksualnim faktorima maženje u krevetu.

Istraživanje je pokazalo i da je 37. godina života godina kad ljudi eksperimentišu najviše u krevetu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar