U trendu

Žele li žene džentlmene?

Šta žene žele? – pitanje je koje zbunjuje mnoge muškarce, ali istraživanje sajta za zabavljanje match.com pomoći će im da malo bolje razumeju ljepši spol.

Zaključak istraživanja u kojem je učestvovalo 500 slobodnih žena je da pripadnice nežnijeg spola misle da su džentlmeni izumrli, ali više i ne padaju na tradicionalne pokazatelje lepih manira.

Sve je više žena koje kao staromodne i nepotrebne ocjenjuju činove poput pridržavanja kaputa, izvlačenja stolice i insistiranja na tome da dama u restoranu prva naruči.

Ali pripadnice lepšeg spola i dalje cene pažnju. Tako je na vrhu liste poželjnih gestova to da muškarac ženu pozove onda kad je rekao da će to uraditi.

Takođe, žene očekuju da ih partner pozove nakon sastanka da bi se uverio da su stigle kući sigurno, kao i da ne otkaže dogovor u poslednjem trenutku.

Savremene dame vole i kad im muškarac šalje poruke u toku dana, isključi telefon tokom sastanka, ne beži od upoznavanja njene porodice i prijatelja, dođe po nju, a ako koriste taksi, da ga on plati.

Isto tako, vole kad on postavlja zajedničke fotografije na društvenim mrežama i kad njoj prepusti daljinski upravljač, prenose mediji u regionu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)