U trendu

Komšija iz pakla: Prekinuo deci rođendan i ovako poslao dvoje u bolnicu (video)

Jedna proslava dečjeg rođendana umalo se završila tragično kada je prvom komšiji „pao mrak na oči“ iako se radilo o trogodišnjacima koji su mu smetali.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=16&v=EZYNtEo-xTk

Da nema živaca i da mu je mentalno stanje zrelo za psihijatrijski pregled, ovaj muškarac je pokazao tako što je usred njihove radosti dok su skakali u gumenom dvorcu došao do ograde i iščupao kabl koji je povezivao dvorac na naduvavanje sa strujom.

Dvorac je naglo počeo da tone i jedno dete pretpelo je veliki stres plačući narednih pola sata pa ga je otac odveo u bolnicu.

Dvogodišnjakinja se tom prilikom lakše povredila i roditelj je s njom takođe otišao na pregled.

Majka devojčice izjavila je za medije da je velika sreća što postoje u komšiluku nadzorne kamere jer inače nikada ne bi shvatila šta se dogodilo u dvorištu tokom rođendana.

„Bili smo potreseni jer je bilo užasno vruće, a deca su bila zarobljena u dvorcu. Jedva smo došli do njih, a na kraju smo ih morali izvlačiti povlačenjem za noge“, rekla je Debora Romero.

Ona je dodala i da joj je sada jasno ko je njenoj porodici presekao kabl tokom prethodnog Božića, kada su ostali bez struje i kada je čitava kuća bila ukrašena specijalnim lampionima.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike