U trendu

Beer Fest promocija: Besplatno pivo turistima na aerodromu

BEOGRAD – U sklopu promocije „Belgrade Beer Festa“, na Aerodromu „Nikola Tesla“ će od 14. do 18. avgusta biti organizovana dobrodošlica za sve goste Beograda – u obezbeđivano-restriktivnoj zoni, holu za preuzimanje prtljaga, biće postavljen štand sa točilicama iz kojih će se turistima točiti besplatno pivo srpskih kraft pivara.

Premijerno će biti predstavljeno i kraft pivo „Trio Fantasticus“, koje je napravljeno specijalno za „Beer Fest“ u kolaboraciji tri kraft pivare: „Dogma“, „Crow“ i „Tron“.

Ovo će biti jedinstveni poziv turistima da svako veče dođu na beogradsko Ušće i uživaju sa desetinama hiljada ljudi u atmosferi koja može da se doživi samo na „Beer festu“, ističu organizatori.

Početak akcije obeležiće događaj sutra, u 11.30 sati, kada će muzičari koji nastupaju na Beer Festu, Dragi Jelić, Marko Louis, Inspektor Blaža, Aca Seltik, Ida Prester, točiti pivo.

„Begrade Beer Fest je najposećeniji muzičko-pivski festival u jugoistočnoj Evropi i samim tim jedna od manifestacija koja na najbolji način predstavlja Beograd i Srbiju u svetu. Već 17 godina ciljevi festivala su isti – da privlači goste iz celog sveta i da bude mesto druženja i tolerancije.

Zato je beogradski Beer Fest jedan od projekata koji se predstavlja i kroz platformu ‘Serbia creates’, koju realizuje Savet za kreativne industrije Vlade Republike Srbije“, naglašeno je u saopštenju Beogradske kulturne mreže.

„Belgrade Beer Fest“, 17. po redu, počinje sutra Rok operom kada će više od 100 izvođača na bini oživeti nezaboravne rok hitove.

Do 18. avgusta na četiri bine nastupiće više od 600 muzičara, a na više od 100 štandova u ponudi će biti preko 400 različitih pivskih ukusa velikih pivskih industrija Heineken, Apatinske pivare i Valjevsko pivo.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.