U trendu

Predstava Voz 100. put pred publikom 8. oktobra

Predstava Voz, Kormaka Makartija u kojoj igraju Sergej Trifunović i Voja Brajović će 100. put biti pred publikom 8. oktobra čime beogradski Zvezdara teatar otvara novu sezonu.

„Impresivna, intenzivna, upečatljiva, intelektualna, filozofska, univerzalna priča, izuzetan tekst, maestralni glumci, čist talenat, jedinstveno iskustvo samo su neke od impresija koje smo dobili od gledalaca za ovih prvih sto izvođenja“, rečeno je u Zvezdara teatru.

Predstava je gostovala na značajnim festivalima u zemlji i regionu i osvojila mnoge važne nagrade u Rijeci, na Cetinju, u Nikšiću, Sarajevu, Aleksincu.

Sjajni glumački duo, kroz odličan tekst i fantastičnu igru otvara mnoge teme i pokreće na razmišljanje o raznim aspektima života, ocene su i kritike i publike.

Voja Brajović je radeći kao reditelj i glumac na ovoj predstavi istakao „… jedino što želim ovom predstavom je da izazovem kritički odnos i svest o tome kuda ovaj svet ide. I naravno, pre svega, čovekoljublje, koje ima veliku moć da spreči propast civilizacije. Po mom mišljenju, najbolji lek za čoveka i njegovo najjače oružje je kultura, čiji su najvažniji segmenti umetnost i reč.“

Glumac Sergej Trifunović je pripremajući predstavu rekao je i: „Ovo nije pozorišna predstava. Ovo je nešto sa čime ćemo se svi mi, sudarati do kraja života, tog voza bez konduktera, kome se početna, krajnja i usputne stanice, ne mogu znati.“

Ulaznice za oktobarske predstave 17, 25, i 26. oktobra puštene su u prodaju, a kako je rečeno u ovom pozorištu, mogu se kupiti i putem sajta www.zvezdarateatar.rs  i tako ostvariti popuste.

 

 

 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar