U trendu

Bili ste u zabludi: evo koliko traje seks prosečnog para

Priče o seksu koji je trajao celu noć ili bar nekoliko sati vrlo su česte, pogotovo kod muškaraca koji vole da se hvale svojom izdržljivosti, ali novi podaci sakupljeni uz pomoć aplikacije i igračke za seks zvane Lovely, otkrivaju malo drugačiju istinu.

Moramo da vas razočaramo i priznamo da je prosečan seks kraći nego što mislite!

Aplikacija zadužena za praćenje seksa pokazuje da seks prosečnog para traje kraće nego što smo mislili (i što drugi vole da se misli).

Nakon obrade informacija sakupljenih od 432 para i više od 2000 seksualnih susreta, rezultati pokazuju da seks prosečnog para traje oko 12 minuta.

Rezultati su poprilično poražavajući, ne samo zbog toga što prosečni muškarac očigledno laže o tome koliko može da izdrži nego i zbog toga što prosečnoj ženi treba više od 12 minuta da bi se uopšte dovoljno uzbudila kako bi krenula prema orgazmu.

Prethodna istraživanja pokazuju da je prosečna žena manje sklona doživljavanju orgazma ako seks traje kraće od pola sata, što znači da uz ove prosečne brojke samo natprosečno uzbuđene žene seks završavaju sa smeškom na licu.

3 komentara
 1. Anonimni

  Ziva istina iz vlastitog iskustva potvrdjujem sto je napisano od pola sata do sat je potrbno zeni da bi dozivela orgazam jedino ako duze vreme nije imala odnos sve drugo je laz. Mnoge cak simuliraju orgazam da bi skratile sebi muku kad osete da ga nece doziveti.neke cak nisu to i dozivele nikad pa im je svejedno dali ce biti 5,10,15,min ili minut, uglavnom znam da ispod pola sata min.im treba.meni je bar takvo iskustvo.

  1. Anonimni

   Zato postoji predigra.. 🙂

  2. Anonimni

   Gospodjo mjenjajte partnera(uzmite obdarenijeg),po mogucnosti Bosanca.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike