U trendu

Muškarci koje treba izbegavati (1)

Slično upozorenje nedavno smo uputili momcima. Drage dame, ne mislite valjda da smo zaboravili na vas? Znate otprilike na koje momke mislimo – nezgodni momci sa kojima je tako zabavno, sa kojima možete provesti određeni period, ali nikako ne možete zamisliti ostatak života kraj takvog muškarca. Ne možete ga upoznati sa prijateljima, kamoli da se venčate s njim. Kad ga vaši prijatelji sretnu, zakolutaju očima, a u sebi se zaklinju da ste sišle s uma.

Problem je što ti muškarci nisu uvek tako očigledno nezgodni. Možete se zaljubiti u njih i postati emotivno zavisne pre nego što shvatite pored koga se nalazite. Ako ste u dvadesetim i ne možete da odolite momcima sa popisa koji sledi, to je jedna stvar. Međutim, ako tražite bračnog partnera, nemojte gubiti vreme sa nekim od ovih muškaraca. Mogu vam izgledati vrlo poželjno na početku, mogu i živeti sa vama, čak vas i voleti (umišljati da vas vole), ali se nikada neće oženiti vama. Možda će vam se učiniti da su ovi opisi pomalo preterani, ali su problemi koje donose veze sa tim muškarcima – vrlo realni.

Muškarac koji jednostavno ne reaguje

Ukoliko izlazite sa muškarcem koji ne reaguje na normalan način, dignite ruke od svega. Možda je homoseksualac; možda je neurotičan; možda jednostavno nije zainteresovan za vas. Zapravo, i nije mnogo bitno zbog čega ne odgovara na vaše signale. Ako vas ne pozove nakon što protekne razumno vreme, ne čekajte. Ukoliko nije zainteresovan za seks, ostavite ga. Ako ne provodi romantične večeri sa vama, ne provodi ih zato što to ne želi, a razlog zbog čega ne želi – i nije bitan.

Muškarac zvezda

Pretpostavljate, sa svakim od njih bračna perspektiva je vrlo loša. Oni su poput „radoholika“, samo gori. Njihov san o reflektorima potpuno isključuje bilo kakvo zanimanje za običan život i brak. Što je najgore od svega, iza tog sna krije se surova stvarnost žena koje im pomažu u tom pohodu: nagrada za njihov uspeh uključuje i ženu – mladu, lepu i dostupnu, onu koju vrlo lako mogu zameniti drugom ženom – mlađom, lepšom, dostupnijom…

Oduvek je bilo tako. Bez obzira na to da li je poznata ličnost šou-biznisa, harizmatični političar, militantni diktator, menadžerska zvezda u usponu ili samo onaj igrač iza scene, bogat i moćan – žena je samo deo naplate duga. Svaki od ovih uspešnih muškaraca postavlja nepremostivu barijeru između žena sa ambicijama i „obožavateljki“ koje ih saleću na svakom uglu. Seksualne ludorije bogatih i moćnih često predstavljaju izvor tračeva, što nije nimalo čudno pošto je za te muškarce seks eksplicitna nagrada za uspeh u životu. Dok je svakom muškarcu koji cilja na zvezdane visine ovaj račun vrlo jasan, mnoge žene su naprosto slepe pred tom činjenicom. Zadivljujuće je koliko je njih uvereno da je neka slavna ličnost upravo prava osoba za njih – ne samo kao usputno iskustvo već kao suprug.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike