U trendu

Ove četiri reči najviše „pale“ u krevetu

Poljupci u vrat i kontakt očima neki su od glavnih podizača raspoloženja u krevetu, međutim novo istraživanje koje je sproveo EdenFantasys.com pokazalo je da je definitivno najpoželjnije u krevetu – čuti sledeće četiri reči.

„Sviđa mi se to“, pokazalo se kao nešto što ljude najviše pali u krevetu. Čak 76 posto od 2.000 ispitanika reklo je da u krevetu najviše voli da čuje takvo vokalno ohrabrenje od partnera. Kod muškaraca su te reči definitivno prve na listi, dok su kod žena na drugom mestu. Više od toga dame napaljuju poljupci u vrat.

Osim toga, grickanje uha i kontakt očima pokazali su se kao sledeći najpoželjniji pokreti u krevetu, a 46 posto ispitanika voli i kad se u seksualne igrice uvuku i seksualne igračke, prenosi Index.hr.

Međutim, istraživanje je pokazalo i da različite stvari pale muškarce i žene. Pokazalo se da muškarci više vole da oralno zadovolje partnerke nego one njih. 76 posto muškaraca reklo je da ih pali kada oralno zadovoljavaju ženu, dok je isto reklo 56 posto žena. Čak 23 posto žena je reklo da im padne raspoloženje za seks dok oralno zadovoljavaju partnera.

Nisu se složili ni oko analnog seksa. 52 posto muškaraca pali pomisao na analni seks, za razliku od samo 19 posto žena. 57 posto žena analni seks smatra potpuno nepoželjnim.

Otkriveno je i da je i da je ono što najviše pali u krevetu, što se neseksualnih faktora tiče, dobar miris. Sledeće je maženje u krevetu.

Istraživanje je pokazalo i da je 37. godina života godina kad ljudi isprobavaju najviše toga u krevetu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.