najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Seks kao na odmoru

Mnogi se nadaju fantastičnom seksu na godišnjem odmoru, i neretko im nade budu ispunjene. I to ne samo ako se radi o letovanju na nekom tropskom ostrvu, ili koja je već vaša predstava letovanja iz snova, to se dešava i na mnogo bližim i finansijski pristupačnijim destinacijama.

O čemu se tu radi? I da li zaista morate da čekate na godišnji odmor da biste imali seks “kao na odmoru”? Ne morate da čekate toliko. Kad se o ovakvoj vrsti seksa radi, ključna stvar je promena okruženja, zbog koje se osećate slobodnije. Voljniji ste da uradite i nešto bezobraznije nego inače, kao što je da rizikujete da budete viđeni i “uhvaćeni na delu”, jer ste u mestu u kome vas niko ne poznaje, nećete mesecima kasnije crveneti kad prođete pored komšinice koja je videla deo vaše intime, ili kad vidite majku voljene osobe koja je naišla u najnezgodnijem mogućem trenutku. Mnogima se čini da se ono što urade u nekom drugom mestu “ne računa”, pa će se tako usuditi da isprobaju neke svoje fantazije koje ne bi probali u uobičajenom okruženju.

Tu je i faktor promene. Uopšte nije redak slučaj da nekome zapravo nije dosadilo vođenje ljubavi s voljenom osobom, nije mu/joj dosadio/la partner/partnerka, kao što su bili uvereni da je slučaj, već im je samo dosadilo uvek isto okruženje (uvek seks u spavaćoj sobi, uz eventualno malo “vatanja” na kauču), uvek seks u tom istom stanu… Nova lokacija dođe kao pravo osveženje. I tu dolazimo do toga kako biste mogli imati seks “kao na odmoru” i onda kada je godišnji odmor mesecima daleko, a neko zamišljeno tropsko ostrvo finansijski nedostižno.

Ne morate uopšte otići u neki drugi grad, mada možete i to da uradite, za vikend, da dva-tri dana (ako vam uspe da dobijete i slobodan dan i ako ne radite svake subote) odsednete u nekom gradu koji nije daleko od vašeg. Ako to ne dolazi u obzir, može da posluži i vaš sopstveni grad – recimo, iznajmite sobu u hotelu na drugom kraju grada, i tamo uživate s voljenom osobom. Ukoliko bi vam nešto te vrste dalo osećaj da se bavite najstarijim zanatom na svetu (eto, iznajmili ste sobu u hotelu na nekoliko sati da biste tu imali seks), možete u tom hotelu i da jedete, da se pretvarate da ste stvarno negde na odmoru.

Probajte! Ne kažemo da će za vas ovo sigurno funkcionisati, ali mnogim parovima se dopadne, možda će i vama!

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike