Seks nakon bebe

Veoma je čest slučaj da žene dok su u drugom stanju ne razmišljaju samo o ulozi majke već i o tome na šta će im kasnije ličiti seksualni život. Svesne su toga da će im se izgled promeniti, pa se pitaju da li će i dalje biti privlačne svom partneru. Razloga za strah, čini se nekim ženama, zaista ima mnogo.

Šta ako njenom partneru budu smetale opuštene grudi ili ako mu zasmetaju strije na njenom stomaku – česta posledica istezanja tkiva u toku trudnoće? Čak i pola godine nakon porođaja, nije retkost da žena prihvata da vodi ljubav samo noću, i to sa ugašenim svetlima, jer se ne oseća dovoljno privlačnom. Kako na to gledaju muškarci?

Njima u principu ne smetaju ni opuštene grudi ni strije; u takvoj situaciji i ne primećuju te promene. Naime, i dalje se radi o ženi koju vole – i to o ženi koja mu je postala još privlačnija, jer mu je rodila dete. Muškarci su savršeno svesni toga da promene kroz koje ženino telo prolazi tokom trudnoće i porođaja moraju ostaviti traga na njemu, a činjenica da žena kroz sve to prolazi da bi rodila njihovo dete ženu može da učini samo još privlačnijom nego pre.

Ono što će muškarac primetiti tokom vođenja ljubavi sa partnerkom nakon što se dovoljno oporavila od porođaja jeste to da sada može češće da vodi ljubav s njom, i to u raznovrsnijim pozama nego u toku trudnoće. U takvoj situaciji, nekoliko prugica na stomaku ili veće partnerkine grudi nego ranije zaista neće nimalo umanjiti muškarčevo uživanje.

Zato, drage naše dame, nemojte se bojati toga na šta će vaš seksualni život ličiti nakon rođenja deteta. Nemali broj žena otkrio je da im je, posle rađanja deteta, seksualni život bogatiji, interesantniji i uzbudljiviji – vrlo je verovatno da ćete i vi biti među takvim ženama. Zaboravite na strah (za ovaj strah stvarno nemate razloga) i uživajte u ljubavi i majčinstvu!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike